EN   BG
Начало | Вход | Стани VIP | Търсене | Класация | Галерии | Вицове 

« Приятели »
» clip4e.com
» Astroto.com
» Teniski.be
» Маркови дрехи
Права и задължения Помощ Реклама FAQ

1. Регистрация
2. Лични данни
3. Любопитно
4. Потребители
5. Търсене
6. Класация
7. Писма
8. Приятели
9. Флиртчета1. Регистрация
За да ползвате пълните възможности на сайта, трябва да се регистрирате. Регистрицията протича на два етапа:
 - избор на име и парола и въвеждане на email адрес;
 - попълване на минимални данни за потребителя, като име, местоживеене, години, заглавие на обявата и описание.

Докато не преминете и през двата етапа на регистрация няма да можете да използвате пълните възможности на сайта!

Колкото по-подробни са данните във вашия профил, толкова по-голяма е вероятността да бъдете намерени от други потребители при тяхното търсене в сайта.

Важно: Информацията във вашия профил трябва да отговаря на условията посочени в "Права и задължения"!

начало


2. Лични данни
От тук могат да се променят личните данни, които всеки потребител е въвел при своята регистрация. Отделени са и два линка - за смяна на парола и мейл, както и за добавяне/изтриване на снимки. Всяка снимка, която се добавя, трябва да отговаря на изискванията в "Права и задължения". Администраторът на сайта си запазва правота да изтрива снимка от профила Ви, ако сметне че тя не е подходяща за сайта. Също така има възможност за избор на представителна снимка (снимката, която се показва в краткото и пълното описание на профила Ви), тя е оградена с червен фон и по желание на потребителя може да бъде сменена.
В тази секция също така може да укажете дали да получавате съобщение на email-а си, когато получите писмо в сайта от някой потребител или от Администратора.

начало


3. Любопитно
Тук може да видите кой и кога е разглеждал профила Ви или е гласувал за Вас. Също така в тази секция може да видите кой Ви е блокирал и кой Ви е добавил в приятели.

начало


4. Потребители
Всеки потребител се представя на сайта чрез кратко и пълно описание на своя профил. При различните видове търсене, показване на галерията със снимки и другите списъци с потребители в системата, те са представени чрез списък с техните кратки описания.

Краткото описание включва снимка (ако има такава), име, град, години и заглавие на обявата и кратко описание на същата. Посредством икони е представен статуса на потребителя (зелен мъж или жена - потребителя е онлайн, червен мъж или жена - потребителя е офлайн), както и неговия зодиакален знак. С наличните икони може да се праща писмо, да се добавя в "Приятели", да се блокира или деблокира потребител (когато потребител е блокиран - той не може да Ви пише писма). Какво прави съответната икона или линк може да разберете като задържите показалеца на мишката върху тях.

Ако се кликне върху името на потребителя се появява пълният профил - всички данни, коментари, възможност за гласуване (ако последният има снимка). Ако пък се кликне върху снимката на потребителя се отваря галерията с всички прикачени от него снимки снимки.

Важно: На страницата със снимките, както и на страницата с пълния профил на всеки потребител има линк, с помощта на който може да се изпрати оплакване до Администратора на сайта, при наличие на снимки с порнографско съдържание, неотговарящи на изискванията и целите на сайта, както и ако снимките са на друго лице. Също така оплакване може да се изпрати ако мислите, че описанието на даден потребител съдържа текст, който противоречи на добрия етикет!

начало


5. Търсене
Търсенето се извършва по зададен критерий от страна на потребителя. Възможни са няколко вида търсене - в зависимост от детайлността, от която се нуждае потребителя. Колкото по-рестриктивно е вашето търсене, толкова по-малко ще бъдат получените резултати.

При "Подробно търсене" и "Разширено търсене" има възможност за определяне кое от полетата за търсене да бъде задължително и кое да бъде като опция в търсенето, това се осъществява посредством маркиране на съответното поле. Същото така в тези страници е възможен и запис на критерий за търсене, наречен "Филтър". По този начин всеки път, когато влезете в сайта, може да използвате вече записаните филтри без да е необходимо да избирате отново всички опции.

Важно: Филтрите са достъпни само за регистрирани потребители!

начало


6. Класация
Класациите се определят единствено и въз основа на гласуването на потребителите на сайта. Гласове се дават чрез изпращане на SMS. Класацията се извършва по пол, ден, месец и година.
За повече подробности погледнете тук.

начало


7. Писма
Сайтът позволява размяната на писма между потребителите. Те са отделени в папки - "Получени" и "Изпратени", като има и възможност за изтриване на стари и вече ненужни писма. Писмата в отделните папки могат да бъдат сортирани по статус на писмото (ново или прочетено), дата, подател и заглавие.
Статусът на всяко писмо е в началото на реда - ново, прочетено, отговорено и писмо изпратено от Администратора на сайта.

Можете да напишете писмо по следните начини:
- като изберете линка "Писма" в лявото меню и след това изберете линка "Напиши писмо" в горната лента с бутони на сайта, но за тази цел предварително трябва да имате поне един потребител в списъка си с приятели;
- като кликнете на бутона "Писмо" в профила на избрания от вас потребител;
- като отговорите на вече получено от Вас писмо.
При отварянето на конкретно писмо се показват детайлите на подателя на писмото, като могат да бъдат направени различни операции - изпращане на писмо, добавяне в "Приятели", блокиране/деблокиране.

Важно: Под всяко писмо има линк с помощта, на който може да съобщите на Администратора на сайта за наличието на обидни и/или непристойни за етикета думи и реплики недопустими според "Права и задължения"!

начало


8. Приятели
В тази секция са отделени всички потребители, които в даден момент сте добавили към "Приятели". Те се показват и на началната страница на сайта, като там са само тези които са онлайн в момента. Може да добавите потребител в "Приятели" като натиснете бутона "Добави в приятели" в профила му.

Има и специална секция "Блокирани". Тук се "пазят" потребителите, които по една или друга причина са били блокирани, т.е. не искате да бъдете обезпокоявани повече от тях. Разбира се, при добро желание от Ваша страна, те могат да бъдат деблокирани.

В секцията "Харесвани" е списъкът с потребителите, за които сте гласували.

начало


9. Флиртчета
Това са готови фрази, клишета или просто набор от думи, които "винаги вършат работа", а в нашия случай вършат чудесна работа при пращането (отговор) на писмо на избран от Вас потребител, като спестяват време за досадно писане на едни и същи реплики или отговори.

начало


начало
Размяна За реклама Права и задължения Контакт Помощ FAQ
Copyright © 2003-2018 flirt4e.com.