EN   BG
Начало | Вход | Стани VIP | Търсене | Класация | Галерии | Вицове 

« Приятели »
» clip4e.com
» Astroto.com
» Teniski.be
» Маркови дрехи
Права и задължения Помощ Реклама FAQ


Защо да рекламирате в Интернет?

Може би защото напоследък е модерно? Или защото е ексцентрично? Отговорът всъщност е далеч по-прагматичен - за последните 10 г. Интернет от лукс се превърна не само в ежедневие, но и в необходимост. Стотици хиляди потребители в нашата страна всекидневно ползват тази вече добре позната технология. Всеки ден хиляди нови такива откриват практичността и удобствата, които тя предоставя.

Макар и със закъснение от няколко години новите технологиите навлизат и в нашата страна. Ако до вчера гледахме с насмешка или учудване на пазаруването онлайн, днес вече мислим какво ще правим без него. Делът на търсенето и предлагането на всякакви услуги в електронното пространство се увеличи в пъти само за последната година. По всичко личи, че бумът на Интернет дойде и у нас, тогава защо да гледаме отстрани и какво още чакаме?
Потенциалът на Интернет, в сферата на който и да е бизнес, е почти безграничен, в това число и рекламата.

Но защо да рекламирате във flirt4e.com? Какво повече Ви предлагаме? Отговорът е: всичко, което може да предложи една интерактивна медия - гъвкавост на рекламата, бързина на маркетинга, надеждност при достигане на крайния потребител и гарантирано показване на Вашата реклама.

Казано на по-простичък език нашето предложение е:
  • удобен интефейс, чрез който в реално време може да избирате от Ваш набор от банери, които да се показват на сайта ни, както и дните и часовете, в които искате тези рекламни банери да достигат до аудиторията;
  • подробни анализи на рекламните Ви банери, чрез които може фино да настроите рекламната си кампания;
  • заплащате за брой показвания на вашите реклами, а не както е прието да плащате на ден, на месец или на някакъв процент въз основа на някакви вероятно-статистически данни;
  • Позициите за всеки банер може да видите тук;
  • За подробности относно цените на нашите услуги моля, свържете се с нас.


Статистика за потребителите на сайта:

Мъже: 73%
Жени: 27%

София: 38%
Варна: 10%
Пловдив: 8%
Други градове: 44%

От 16 до 18 години: 28%
От 19 до 24 години: 32%
От 25 до 30 години: 20%
От 31 до 40 години: 12%
Над 41 години: 8%

Flirt4e.com е един най-бързо развиващите се сайтове в българското уеб пространство. Посещаемостта му за последните дни е:
- между 90 000 - 100 000 уникални посетителя дневно
- около 5 000 000 посещения дневно на страниците на сайта, което означава, че рекламните банери на позиции 1, 2 и 4 ще бъдат показвани приблизително толкова пъти на ден.


За повече информация ни пишетеРазмяна За реклама Права и задължения Контакт Помощ FAQ
Copyright © 2003-2018 flirt4e.com.